image

Waar zijn we goed in

Ivo de Jong architect is een eigenzinnig architectenbureau dat bekend staat om haar creatieve maatwerkoplossingen. Onze filosofie is dat onze ontwerpen moeten passen als een maatpak. Comfortabel, persoonlijk en met karakter. We verrassen u graag met creatieve oplossingen die uw eigen verwachtingen overstijgen. Als architectenbureau zijn wij gespecialiseerd in het exterieur en de indeling van gebouwen, maar daar houdt het bij ons niet op. Indien gewenst, betrekken we namelijk ook het interieur in onze ontwerpen om een optimale beleving te kunnen garanderen. Met een uitgebreid netwerk van professionals op gebied van constructieberekeningen, bouwfysica en regelgeving kunnen we u op elk vlak van dienst zijn. Zo kunnen we naast het ontwerp en de aanvraag van bouwvergunningen het hele proces van ontwerp tot oplevering voor u verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van een zorgeloos bouwproces tot het moment dat u de sleutel van uw nieuwe woning of bedrijfspand krijgt. Heeft u interesse? We helpen u graag uw dromen vorm te geven. De eerste stap is altijd een vrijblijvend gesprek waarin we kennis met u maken en uw wensen in kaart brengen. Tijdens dit gesprek worden niet alleen allerhande praktische zaken besproken zoals uw functionele wensen en budget, maar wordt ook gekeken of er die o zo belangrijke klik is. Alleen als we uw wensen goed kunnen vertalen naar de praktijk is ons werk geslaagd.

Architectuur

Onze architectuur is herkenbaar, licht, puur en doordacht. We werken graag met natuurlijke materialen, licht, doorzichten en verrassende contrasten. We blazen industrieel erfgoed en oude panden graag nieuw leven in met een contrasterende en moderne invalshoek. Zo ontstaan prachtige nieuwe ruimtes, die karakter met hedendaags comfort combineren.

Interieur ontwerp

Onze interieurs zijn gemaakt om in te leven. Functioneel, helder en altijd met een hoog afwerkingsniveau. Aandacht voor de kleinste details zorgt ervoor dat al onze interieurontwerpen voelen als een maatpak. Comfortabel, persoonlijk en met karakter. We zien het interieur als integraal onderdeel van het ontwerp.